Hyvinvointimyrsky (HYMY) -hanke

Hyvinvointimyrsky (HYMY) -hanke

Pohjois-Savon Liikunnan hallinnoima ESR-rahoitteinen Hyvinvointimyrsky (HYMY) -hanke käynnistyi 9.3.2015 ja jatkuu 31.12.2015 saakka.
Kuopion kaupunki on hankkeen kuntarahoittaja ja hankkeen kohderyhmänä ovat kuopiolaiset yhdistykset. Hankehenkilöstönä toimii osa-aikaisesti kolme henkilöä: hankepäällikkönä Pohjois-Savon Liikunnan seurakehittäjä Niina Markkanen, hankesihteerinä Pohjois-Savon Liikunnan taloussihteeri Pirjo Hulkko ja hyvinvoinnin edistäjänä Pohjois-Savon Liikunnan kunto- ja terveysliikunnan aluekehittäjä Tanja Tukiainen.

Yhdistykset järjestävät täydellä sydämellä monipuolista, laadukasta ja laaja-alaisesti vaikuttavaa toimintaa ja edistävät siten toimintaan osallistuvien hyvinvointia koko elämänkaarella. Niinpä onkin erityisen tärkeää huolehtia ja edistää yhdistysten, yhdistystoimijoiden ja yhdistysten työntekjiöiden hyvinvointia. Tuohon päästään osaamisen lisäämisen, verkostoitumisen, toisilta oppimisen ja hankkeen toimintaan osallistuvien hyvinvoinnin edistämisen kautta. Yhdistystoiminta kehittyy, tulee houkuttavammaksi ja innostavammaksi ja tuottavuus lisääntyy. Hankkeen tunnussanoina: Hyvinvointi, osaaminen ja verkostoituminen. Lue lisää täältä

0 комментариев

Написать комментарий

Поля отмеченные знаком * обязательны к заполнению.